Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: Thijs checkt de PS Vita Remote Play

Gamekings Redactie 26/11/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

De PlayStation 4 is afgelopen week komen aanwaaien op de redactie. Sindsdien zijn we losgegaan met verschillende livestreams en is iedereen enthousiast over het apparaat. Toch zijn er nog wat functies die we graag aan jou willen laten zien. Een daarvan is de mogelijkheid van Remote Play. Deze moet er voor zorgen dat de PlayStation Vita onmisbaar wordt. Er zijn namelijk genoeg dingen die je met de PlayStation Vita en de PlayStation 4 samen kunt doen. Zo kun je ook de PS Vita als controller gebruiken. Hoe dit allemaal in ze werking gaat, zie je in deze ‘Gamekings Extra: Thijs checkt de PS Vita Remote Play’.

Toen Thijs er achter kwam dat dit mogelijk was, werd hij als pure handheld-gamer razend enthousiast. Door het schaarse game-aanbod op de PS Vita is het natuurlijk een grote aanwinst om al jouw PlayStation 4-games te kunnen spelen op je Vita. Maar hoe werkt dit? Nog belangrijker, hoe goed werkt dit? Is het mogelijk om de PlayStation 4 hier op de redactie aan te hebben staan en dan thuis verder te kunnen gamen? Dat zijn allemaal dingen die we maar al te graag willen ondervinden. Als dit namelijk even goed werkt als het livestreamen via Twitch, dan denken wij dat Sony toch echt iets heel moois op de markt heeft gezet.

Thijs gaat dus speciaal voor jou eens even kijken hoe dit allemaal in z’n werk gaat. Ook wil hij even kijken of je de PS Vita nou echt als controller kunt gebruiken en of dit lekker werkt. Het gemis van de tweede schouderknop is namelijk iets waar hij zich nogal zorgen om maakt. Nogmaals, je ziet het allemaal in deze ‘Gamekings Extra: Thijs checkt de PS Vita Remote Play’.
Gamekings Extra: Thijs checkt de PS Vita Remote Play

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch