Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: Thijs capturet Gran Turismo 6

Gamekings Redactie 06/12/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Er moet hier op de redactie natuurlijk ook keihard gewerkt worden. Dit houdt in dat bepaalde games gecapturet moeten worden om aankomende reviews van verse beelden te voorzien. Gran Turismo 6 is er één van, welke sinds vandaag uitgebreid gespeeld wordt. Binnenkort zie je natuurlijk de review van deze game. Thijs is best een racegameliefhebber en is daardoor wel benieuwd naar deze game, dus wie kunnen we beter vragen om deze game te capturen dan de man met de camera achter zijn kont? We vonden het een goed moment om even te kijken hoe de eerste momenten in Gran Turismo 6 waren, en vroegen we hem meteen wat hij ervan vond. Check het in deze ‘Gamekings Extra: Thijs capturet Gran Turismo 6’!

Gran Turismo is een serie die al jaren in een grote strijd is met de Forza Motorsport-franchise. Allebei zijn het racesimulators, maar op bepaalde vlakken is de één net wat serieuzer dan de ander en er zit veel verschil in beide titels. Waar Forza Motorsport meer toegankelijk is, is Gran Turismo dat totaal niet. Voor Gran Turismo moet je echt gaan zitten, wil je er wat van maken. Desalniettemin kunnen beide series een belangrijke reden zijn waarom iemand voor een Xbox-console of PlayStation-console gaat.

Thijs is over het algemeen een Xbox-gamer en heeft daarom ook meer met de Forza Motorsport-serie. Het is dan ook helemaal geen slecht idee om juist hem zijn mening te laten geven over Gran Turismo 6. Ben je benieuwd wat hij ervan vindt? Ga ervoor zitten en check hoe Thijs Gran Turismo 6 capturet.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch