Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: The Blood Moon en Jelle zijn eerste Vinyl

Gamekings Redactie 15/04/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

In de Gamekings Extra van vandaag bespreken we iets zeer speciaals, want vannacht was namelijk de ‘Blood Moon’ te zien. Nee, dit is geen nieuwe Twilight-film, maar een waar fenomeen. De Blood Moon is (zoals de naam al enigszins doet vermoeden) een roodkleurige maan. De maan was vannacht te aanschouwen en voor degene onder jullie die dit spektakel van de natuur gemist hebben, zal hij op 8 oktober dit jaar nog eens verschijnen. Volgend jaar staan er zelfs twee maansverduisteringen op ons te wachten. Dit, in combinatie met de Blood Moons van dit jaar, is iets wat we voor het laatst hebben gezien in 1962. Jelle is dus met een goede reden zo siked over de Blood Moon. Leer meer over dit bloederige wonder der natuur en kijk ‘Gamekings Extra: The Blood Moon en Jelle zijn eerste Vinyl’.

Zoals sommige van jullie misschien al weten, zit Dennis in de Verenigde Staten. Dit weekend vond in Boston de PAX East plaats en Dennis was daar om verslag te doen, terwijl hij nu op een geheime andere trip in Seattle is. Dankzij het enorme tijdverschil tussen Nederland en Amerika, belde Dennis Jelle eerder deze week wakker. Dit is het ideale moment voor Jelle om wraak te nemen en Dennis die net ligt te slapen wakker te bellen. Zal hij Dennis wakker bellen? Je ziet het in ‘Gamekings Extra: The Blood Moon en Jelle zijn eerste Vinyl’.

Na de Blood Moon en de discussie of we Dennis wakker moeten bellen, is het tijd voor een blokje ongegeneerde reclame. Jelle speelt al enige tijd in een band genaamd Feast en sinds vandaag is zijn aller eerste vinyl uit. Hij heeft zelf de brute artwork verzorgd en pakt deze kans om zijn band schaamteloos te promoten. Wil je meer weten over Feast en hun eerste vinyl? Check dan ‘Gamekings Extra: The Blood Moon en Jelle zijn eerste Vinyl’.

Gamekings Extra: The Blood Moon en Jelle zijn eerst Vinyl

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch