Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: Techno Kitten Adventure

Gamekings Redactie 07/11/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Er zijn natuurlijk al flink wat games te spelen tegenwoordig op je mobiel. Zo hebben we toppers als Jetpack Joyride gehad, maar ook Plants vs. Zombies, Angry Birds, Doodle Jump, en zo kan ik nog wel even doorgaan. Ongeveer twee jaar geleden was Nyan Cat opeens een hele hype. Combineer dit met een game en je hebt een psychedelische trip. Nu blijkt er een game te zijn die gebruik maakt van dit recept. Het heet Techno Kitten Adventure en het is echt het grootste wtf-moment van het jaar. Het is namelijk complete chaos en je kan het het beste vergelijken met foute, kleurrijk en happy shit uit Japan. Ondanks dat blijkt het toch erg verslavend te zijn. Of dit nou komt door de geweldige muziek die eronder zit of door de weirde shit die er constant gebeurt op je scherm? Ik weet het niet, maar je kunt het zien in deze ‘Gamekings Extra: Techno Kitten Adventure’.

Het spel is echt super weird en daar houden we wel van hier. Ik ben zelf sowieso een groot liefhebber van vage shit. Het is eens iets anders dan we gewend zijn. Daarom ben ik ook altijd super enthousiast over indiegames, zoals Limbo of Hotline Miami. Het vervelende aan zo’n game is dat het op de een of andere manier verslavend werkt. Dus bij deze ga ik alleen nog maar Techno luisteren.

Ben je zelf ook benieuwd naar de avonturen van deze Techno Kitten, dan kun je het ook zelf proberen. De game is namelijk op Windows Phone, Android, iOS, en zelfs op je Xbox 360 te downloaden. Laat ons weten wat jij ervan vindt in de comments!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch