Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: Super Sjon en de Tour de France

Gamekings Redactie 01/07/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Vandaag was een mooie dag, want Sjon de Sloper bestond voor even niet meer. Nu is het niet zo dat de kleine druktemaker vandaag niet op de redactie aanwezig was, nee, hij is vandaag omgetoverd tot Super Sjon. Ook hebben we nog een beetje Tour de France voor je klaar staan, want Dominique en Martin zijn trouwe volgers van deze spannende wielerwedstrijd. Alle reden dus om te kijken naar ‘Gamekings Extra: Super Sjon en de Tour de France’.

Ondanks zijn nieuwe naam zit het slopen nog steeds in Sjon’s bloed, want binnen de kortste keren wordt er een arm van het pakje gerukt. De rest van het pakje sloopt het kleine, zwarte monster het liefst ook gelijk. Als hij ‘m echter eenmaal aan heeft, heeft hij toch wel plezier in het superheld zijn. Als een echte ‘Man of Steel’ huppelt hij nu over de redactie om al zijn speeltjes te redden.

Ondertussen checken Dominique en Martin de finale van de derde etappe van de Tour de France. Beiden kijken al jaren naar de befaamde Tour en kunnen er nog steeds geen genoeg van krijgen. Al voelen ze zich met al dat dopinggebruik van de laatste tijd wel een klein beetje belazerd. Toch zitten de heren ook nu trouw aan de computer gekluisterd, want de wielrenners fietsen vandaag voor de laatste dag op het eiland Corsica. Morgen zullen ze verder gaan op het vaste land, maar voordat we daaraan beginnen rest er voor Dominique en Martin eerst nog de belangrijke vraag: wie gaat de derde etappe van de Tour de France winnen?

Super Sjon en de Tour de France

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch