Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: Steven heeft een Nissan Leaf

Gamekings Redactie 13/08/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Steven heeft een Nissan Leaf en verscheen daarmee op redactie. We hebben het hier niet over die dingen die van bomen vallen, maar over een heuse elektrische auto. Dit heeft natuurlijk niet heel veel met games te maken, maar we willen jullie dit elektronisch wonder niet ontnemen.

De Nissan Leaf is een volledige elektrische auto en beschikt dus alleen over een elektromotor die voor de aandrijving van de auto zorgt. De Leaf kun je hierdoor gewoon thuis via het stopcontact opladen en dit zorgt ervoor dat je dus iedere ochtend met een volle accu op pad kan. De Leaf die Steven mee heeft, is de tweede generatie van de Leaf en heeft bij deze update een groter bereik gekregen. Uiteraard schaadt de productie van de nieuwe generatie elektromotor het milieu minder dan voorgaande generaties en dit past natuurlijk goed bij het groene-imago van de Nissan Leaf.

Nissan is een Japans automerk welke naast de Nissan GT-R, die niet zo zuinig is maar wel een stuk sneller, ook dus een milieubewuste auto maakt. Dat Nissan uit Japan komt, is goed te merken bij het starten van de auto. Het starten van de auto zal dan ook bij menig gamer een glimlach op het gezicht toveren.

Steven heeft de Nissan Leaf voor een paar weken te leen en heeft er inmiddels al wat kilometers mee gereden. Ondanks deze kilometers kent Steven de auto nog niet helemaal, waarom? Dat kun je in deze Gamekings Extra zien. Willen jullie meer over deze auto weten? Misschien binnenkort meer over de Nissan Leaf op Gamekings.tv!

Gamekings Extra: Steven heeft een Nissan Leaf

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch