Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: Sneakers op Firstlook 2014

Shelly van Seventer 14/10/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is tijd voor een gloednieuwe Gamekings Extra en deze is vanaf Firstlook 2014! Je zult wel denken Firstlook 2014, dat is toch al lang afgelopen? Dat klopt, maar Jelle en oud-stagiair Ruud hadden nog een item voor je opgenomen dat geheel in het teken staat van sneakers. Jelle en Ruud zijn beide echte sneaker addicts en daarom zijn ze de beursvloer op gegaan om de sneakers van de bezoekers te beoordelen. Hoe dit afloopt zie je in deze “Gamekings Extra: Sneakers op Firstlook 2014”.

Dat we hier op de redactie gek zijn op sneakers is je misschien nog niet ontgaan, maar we moeten toch wel toegeven dat Ruud misschien nog wel het meest af weet van sneakers. Daarom gaat hij samen met Jelle de beursvloer op om te checken of de bezoekers van Firstlook 2014 volgens hen wel een beetje een goede smaak hebben qua sneakers.

We kunnen in ieder geval stellen dat Ruud en Jelle niet de makkelijkste zijn, want neppe nikes, te strakke veters of een sleehak onder je sneakers kunnen volgens hen echt niet. Of de bezoekers het vlijmscherpe oordeel van de heren doorkomen, zie je in deze Gamekings Extra.
Gamekings Extra: Sneakers op Firstlook 2014

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch