Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: Skate komt langs bij Gamekings Studio

Shelly van Seventer 29/04/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is de tweede dag van Gamekings Studio! Vandaag komt Skate langs om onder andere Techkings op te nemen en om te livestreamen. Dennis en Skate streamen namelijk Call of Duty: Ghosts en Octodad samen. Met Dennis opent hij vandaag de deuren van Gamekings Studio en ondervraagt hij een paar van de bezoekers. Ben jij benieuwd wat er allemaal bij Gamekings Studio gebeurt? Check dan deze ‘Gamekings Extra: Skate komt langs bij Gamekings Studio’.

Gisteren is Gamekings Studio open gegaan. Dit is onze live event store in Hoog Catharijne in Utrecht, waar we achter de schermen al maanden me bezig zijn geweest. Hier vinden de komende weken liveshows plaats en is het natuurlijk ook mogelijk om gewoon een lekker potje te gamen met bijvoorbeeld Gamekings. Vandaag is het Skate zijn beurt om langs te komen bij Gamekings Studio. Hij gaat vandaag namelijk een Techkings opnemen samen met Vasco, en samen met Dennis Call of Duty: Ghosts en Octodad spelen. In deze Gamekings Extra openen Dennis en Skate de deuren van Gamekings Studio en neemt Skate je mee op een tour door de studio. Ook vraagt Skate een paar lastige vragen aan de bezoekers die vol concentratie aan het gamen zijn. Ben jij benieuwd hoe het er op dag twee voorstaat in Gamekings Studio? Check dan deze ‘Gamekings Extra: Skate komt langs bij Gamekings Studio’!

Via ons Twitch-kanaal is het mogelijk om onze streams live te volgen, maar natuurlijk is het nog beter om even zelf langs te komen in Hoog Catharijne in Utrecht. In het progamma kun je alle tijden vinden waarop er dingen staan te gebeuren in Gamekings Studio en dat is zeker het kijken waard. Maar kijk nu eerst deze ‘Gamekings Extra: Skate komt langs bij Gamekings Studio’, waarin Skate je meeneemt door onze event store: Gamekings Studio.

Gamekings Extra: Skate komt langs bij Gamekings Studio

 

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch