Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: Skate en Pascal zijn teleurgesteld

Gamekings Redactie 09/10/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Zoals elke week stromen er foto’s binnen van jullie die vol spanning voor de buis zitten om te kijken naar Gamekings. Toch is het de laatste weken wat minder geworden. Met name de kwaliteit van de foto’s neemt af. Hoe dit komt niemand weet het. Toch zien wij graag een verbetering in de foto’s. Ze mogen namelijk op z’n minst wel scherp zijn en degene die er op staat moet natuurlijk gewoon duidelijk te zien zijn. We mogen hopen dat je jezelf tenslotte niet schaamt als je Gamekings kijkt. Je wilt toch dat de hele wereld ziet dat jij elke week afstemt op MTV om te kijken wat Gamekings allemaal meegemaakt heeft? Helaas is dus de kwaliteit gedaald. Zelfs Skate en Pascal zijn teleurgesteld.

Nou heeft Skate vorige week beloofd handtekeningen op de shirts te zetten. Dit moet natuurlijk een reden zijn om een toffe foto op te sturen, want we hebben op Firstlook 2013 mogen ondervinden hoe graag jullie onze handtekeningen willen. Je kan hem dus op deze manier krijgen zonder ons op te moeten zoeken op een grote beursvloer en dan eventueel zelfs nog in een rij te moeten staan. Sterker nog, je zou in principe gewoon achter je tv kunnen blijven zitten en wachten tot die aan je deur bezorgd wordt.

Het enige dat je daar dus voor moet doen, is een foto sturen. Gelukkig hebben we bijna allemaal een smartphone en moet dit niet de allermoeilijkste opgave zijn. We hopen daarom ook deze week nog op een flinke boost in de foto’s, want je kan namelijk nog steeds kans maken op zo’n supertof ‘ik kijk #Gamekings t-shirt’.

Gamekings Extra: Skate en Pascal zijn teleurgesteld

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch