Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: Skate en Jelle over Pokémon GO

Gamekings Redactie 11/07/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Pokémon GO houdt de redactie al de hele week bezig, maar we hebben Skate en Jelle nog niet gehoord over deze nieuwe hype! In deze ‘Gamekings Extra: Skate en Jelle over Pokémon GO’ komen Skate en Jelle aan het woord en vertellen ze jou wat ze van deze game vinden!

Zowat de hele wereld is al bezig met Pokémon GO. We zijn al in een eerdere Gamekings Extra er op uit gegaan met de app om tijdens het boodschappen doen bij Pokéstops items op te halen en Pokémon te gaan zoeken. Nu hebben we een aantal presentatoren nog niet gehoord over de game.

Jelle was al excited door de trailer, maar wat vindt hij er nu van? Hij is net terug van Gatebil en dus heeft de eerste week van Pokémon GO niet meegemaakt. Vandaag heeft hij toch echt de app gedownload en hij vertelt je in deze Gamekings Extra wat hij ervan vindt.

Skate heeft wat minder met Pokémon. Hoe zal hij tegen de nieuwe hype aankijken? Zal hij al gek geworden zijn door deze hele dag Pokémon GO op de redactie? Of heeft hij zich overgegeven aan de game en heeft hij hem stiekem ook snel gedownload? Stiekem heb je ‘m vrijdag in de livestream al kunnen horen over de game.

Antwoorden op deze vragen krijg je in deze paar minuutjes Gamekings Extra, trust me. Je zult het zien in deze ‘Gamekings Extra: Skate en Jelle over Pokémon GO’ en laat vooral weten hoe het er met jouw collectie voor staat!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch