Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: Sjon geeft eindelijk een poot

Gamekings Redactie 18/06/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

We horen het je gewoon denken. “Hoezo, Sjon geeft eindelijk een poot? Wat is daar nou interessant aan?” Als je Gamekings Extra een beetje gevolgd hebt, dan heb je hier en daar ook wel eens het gevloek en getier gehoord naar Sjon. Sjon is een prima hond, begrijp ons niet verkeerd. Het kan een lieverd zijn, maar de keren dat hij over je tas heen pist, of wanneer hij blaft naar een beker omdat hij niet weet wat het is, wegen echt niet op tegen zijn schattige gehalte.

Elke dag zit Sjon hier op kantoor met ons. Regelmatig spelen we met hem om hem uit te putten zodat hij niet gaat blaffen of rond rent en je veters kapot kauwt, maar daar hebben we niet altijd tijd voor. Ruben, een van onze stagiairs, was het op een gegeven moment behoorlijk zat en besloot dat Sjon maar eens een opvoedcursus moest gaan volgen. Dit wilde Ruben wel voor zijn rekening nemen, zoals je misschien al wel gezien hebt. We hadden er een behoorlijk hard hoofd in, maar een aantal dingen heeft Sjon dus de afgelopen tijd geleerd van Ruben. Zo kan hij eindelijk zitten en geeft Sjon dus sinds vandaag een pootje! Een kleine overwinning en het geeft ons ook wel een beetje hoop dat het ooit goed zal komen met Sjon de Sloper.

Heb jij niet nog leuke trucs om te leren? Of tips voor Nino waardoor Sjon van ‘Sjon de Sloper’, naar ‘Sjon de perfecte hond’ zal veranderen?

Sjon geeft eindelijk een poot

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch