Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: Shelly en Melle over Westworld

Gamekings Redactie 02/11/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

We hebben al een poosje geen Seriekings meer gedaan, maar geloof ons, ze komen er weer aan. Want gruwelijk goeie series zijn er genoeg. Zodoende wilden Shelly en Melle het even over een nieuwe serie van HBO hebben. Check deze Gamekings Extra: Shelly en Melle over Westworld.

Westworld is een Amerikaanse serie gebaseerd op de gelijknamige film uit 1973. De serie speelt zich af in het fictieve Westworld, een soort Western-themapark gevuld met robots. Mensen die genoeg geld hebben, kunnen een kaartje naar binnen kopen en daar mogen ze doen wat ze maar willen. De robots zijn daar om hun wensen te vervullen. Maar wat de serie nou heel interessant maakt, is dat er heel veel verhaallijnen zijn en dat is waar de theorieën ontstaan! Melle heeft in ieder geval zijn figuurlijke kladblok erbij gepakt tijdens het kijken van deze serie en analyseert alles helemaal kapot! Shelly heeft iets minder zitten brainstormen over deze serie, ook heeft ze de laatste aflevering nog niet gezien, maar na het horen van Melle zijn theorieën, begint het bij haar ook wel te kriebelen.

Vang jij alle clues op en heb je zelf al interessante theorieën bedacht? Of kijk je andere series? Laat het ons weten in de comments!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch