Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: Redactie-vissen voorspellen Nederland – Costa Rica

Gamekings Redactie 02/07/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Vergeet Nostradamus! Vergeet Jomanda, Astro TV, en vooral je horoscoop in goedkope krantjes en dure waarzegsters op dubieuze kermissen. Voor de keiharde waarheid moet je bij de voorspellende redactie-vissen van Gamekings zijn! Zie hier wat volgens hen de uitslag van de komende wedstrijd van Nederland tegen Costa Rica wordt in deze ‘Gamekings Extra: Redactie-vissen voorspellen Nederland – Costa Rica’.

Een tijdje geleden kwamen we erachter dat we op de Gamekings-redactie ware orakels hadden rondzwemmen. Justin Bieber, Lady Gaga en Lil’ Bieber hebben een gave (de vissen dan) en daar kunnen we niet omheen. Of ze met hun talenten geboren zijn of deze ontwikkeld hebben door in contact te komen met radioactieve straling hebben we nog niet onderzocht. We waarderen onze talenten er niet minder om, want waar wij erop los speculeren, orakelen onze twee Biebers en Gaga als ware pro’s. Tot nu toe hebben ze een score van 100%, dus vertrouwen wij geen andere zelf-uitgeroepen orakels in de vorm van vogels, octopussen, gordeldieren en stokstaartjes meer. Na de uitslag 2 – 1 van Nederland tegen Mexico wisten we dat we een paar bovennatuurlijke zeedieren in huis hadden. Daarom voorspellen de redactiesterren bij deze ook Nederland – Costa Rica.

Nederland is lekker bezig op het WK 2014 en heeft (wat je waarschijnlijk al zal weten) tot nog toe niet verloren. Dat maakt de wedstrijden niet minder spannend, want het kaf is inmiddels van het koren gescheiden en “slechte” tegenstanders zijn er inmiddels niet meer. Hoe denk jij dat de volgende wedstrijd van Nederland tegen Costa Rica zal verlopen? Hebben onze redactie-wonderen gelijk of denk je dat ze hun bovennatuurlijke talenten hebben verloren? Voor ons zijn er geen twijfels meer mogelijk, de vissen voelen het aan hun water en hebben (figuurlijk) gesproken, zie hier wat ze te zeggen hebben in deze ‘Gamekings Extra: Redactie-vissen voorspellen Nederland – Costa Rica’.
Gamekings Extra: Redactie-vissen voorspellen Nederland - Costa Rica

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch