Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: Redactie-vissen voorspellen Nederland – Argentinië

Gamekings Redactie 08/07/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

De voorspelling van de vissen loog er niet om: Nederland heeft gewonnen van Costa Rica en wat was het ongelooflijk spannend! De penaltyvreter Tim Krul heeft Nederland gered van een catastrofale afgang en waar wij al een paar dagen aan het nagenieten zijn, hebben de vissen hun glazen bol al uit de kast getrokken om hun talenten aan de wereld te laten zien. Kijk wat onze nog steeds 100% accurate vissen prognosticeren in deze ‘Gamekings Extra: Redactie-vissen voorspellen Nederland – Argentinië’.

Morgen speelt, zoals je weet, het Nederlandse voetbalelftal tegen dat van Argentinië en deze twee ijzersterke teams zullen het elkaar zonder twijfel moeilijk maken. Waar zij een Messi hebben, hebben wij een Robben. Waar wij een Van Persie hebben, hebben zij een… nog een paar voetballers. En daar houdt de gemiddelde kennis op de redactie van het Argentijnse voetbalteam op. Gelukkig hebben we de vissen! We zijn blij met de oranje leeuwen van het Nederlandse team, want ze gaan als een speer en zijn in de wedstrijd nog altijd niet verslagen. Mexico maakte het ons lastig, en ook Costa Rica kon er wat van. Uiteindelijk hebben de mannen van het Nederlandse elftal zich iedere keer bewezen en we hopen dat ze ook in de wedstrijd tegen Argentinië hun ware kwaliteiten laten zien. Zullen ze ons wederom trots gaan maken? De Argentijnse vlag hangt al klaar en nu onze orakels nog. De vissen zijn inmiddels echte sterren geworden en zijn na het eisen van een eigen kleedkamer met minibar in de make-up gegaan om de wedstrijd te voorspellen.

Spannender dan de penalty’s bij Nederland – Costa Rica zal het misschien niet worden, of denken de vissen daar wellicht anders over? Ons trio Lady Gaga, Justin Bieber en Lil’ Bieber zijn er zeker van, maar we zijn ook benieuwd naar jouw mening. Hoe denk jij dat de wedstrijd zal verlopen? Horoscopen, tarotkaarten en theeblaadjes heb je allemaal niet nodig! Mensen die op zoek zijn naar de waarheid, kijk niet verder! Je kunt deze zonder moeite of betaling hier vinden in deze ‘Gamekings Extra: Redactie-vissen voorspellen Nederland – Argentinië’.
Gamekings Extra: Redactie-vissen voorspellen Nederland - Argentinië

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch