Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: Redactie over Nintendo Direct

Shelly van Seventer 14/02/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Eens in de zoveel tijd heeft Nintendo een live-uitzending, waarin ze verschillende nieuwtjes met de Nintendo-fans delen. Gisteravond was het ook zo ver! Dominique, Dennis en Boris zitten voor je klaar om je bij te praten over alles wat gisteravond aan bod is gekomen in de nieuwe Nintendo Direct. Er waren hoge verwachtingen, omdat deze Nintendo Direct op een andere tijd plaatsvond dan normaal. Nu is de vraag of ze dit ook waar hebben gemaakt. Je hoort het in deze ‘Gamekings Extra: Redactie over Nintendo Direct’.

Er is nu eindelijk een releasedate aangekondigd voor de nieuwe Mario Kart. Wil jij weten wanneer jij met alweer het achtste deel uit deze serie aan de slag kunt gaan? De mannen zullen je het vertellen in deze Gamekings Extra! Ze zijn namelijk gek op Mario Kart en kunnen niet wachten tot ze aan de slag kunnen met het nieuwe deel. Daarom nemen ze ook nog even kort de tijd om het te hebben over de voorgaande delen. Wat vinden zij de beste Mario Kart eigenlijk? Ook hebben we gisteravond wat vette nieuwe gameplaybeelden voorgeschoteld gekregen, namelijk van Bayonetta 2 en de nieuwe game van Monolith Soft. Kijken Dominque, Dennis en Boris hier ook naar uit of hebben ze alleen maar oog voor de nieuwe Mario Kart?

Geen interesse in Nintendo Direct? Dan is er reden genoeg om dit item alsnog even te checken. Dennis brengt je namelijk nog even op de hoogste over de laatste Suske en Wiske en heeft daarbij nog wat leuke feitjes die je natuurlijk niet wilt missen! Ben jij benieuwd naar de releasedate van Mario Kart 8? Kijk dan snel deze ‘Gamekings Extra: Redactie over Nintendo Direct’.

Redactie over Nintendo Direct

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch