Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: Redactie kijkt de Grand Theft Auto V Official trailer

Gamekings Redactie 29/08/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het was al bijna twee weken geleden sinds we mochten genieten van de laatste Grand Theft Auto V trailer en daarom was Rockstar zo aardig voor ons om een splinternieuwe online te gooien. Het ging dit keer om de “Official trailer”, die voor de tv bestemd is. Wij zijn natuurlijk net zo benieuwd als jij en daarom moesten we een item maken. Check ‘Gamekings Extra: Redactie kijkt de Grand Theft Auto V Official trailer’.

De launchdatum van Grand Theft Auto V komt steeds dichterbij en natuurlijk moet iedereen, in hoeverre dit nodig is, warm gehouden worden. De laatste trailer die we zagen van GTA was die van GTA Online. Deze werd twee weken geleden online gezet en hierin konden we toen zien hoe het mogelijk is om met of tegen je vrienden te strijden in onder andere een race- en deathmatch-modus, of hoe jij jouw eigen missie kon maken met de creator.

Deze trailer van GTA V toont de ‘Official trailer’, die op de tv getoond gaat worden. Het is geen korte tv-trailer, maar een lange trailer die dus volledig achter het concept van GTA V staat: wat je doet, doe je goed.

Boris, Jelle, Dominique en Martin kijken met jou mee naar de nieuwste trailer en vertellen wat hen als eerste opvalt bij het zien van de trailer. Zullen ze vol verbazing zijn of kunnen ze de hype weerstaan, want daar begint het toch wel een beetje op te lijken. Je kunt het zien in deze ‘Gamekings Extra: Redactie kijkt Grand Theft Auto V Official trailer’.

Redactie kijkt de Grand theft Auto V Official trailer

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch