Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: Redactie checkt de Video Games: The Movie trailer

Gamekings Redactie 26/06/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is ontzettend tijd voor een trailer, namelijk voor de trailer van Video Games: The Movie. Misschien heb je deze titel al voorbij zien komen. Het is een documentaire over de evolutie van games. Je wordt als kijker in twee uur tijd ingelicht over wat er sinds de allereerste game allemaal gebeurd is. Ben je geen tachtig en was je er niet bij sinds de release van de eerste videogame? Maar wil je toch alles weten over de ontwikkelingen in de game-industrie? Check dan ‘Gamekings Extra: Redactie checkt de Video Games: The Movie trailer.

In 2012 werden we verrast met Indie Game: The Movie. Een documentaire die je een kijkje gaf bij de kleine, net beginnende gamestudios. De documentaire werd goed ontvangen en werd onder gamers geprezen als een realistische blik in de keuken van de beginnende gamestudio. Nu is het de beurt aan Video Games: The Movie. Zoals de titel al enigzins doet vermoeden, neemt deze documentaire de hele game-industrie in een keer onder de loep. Een amitieuze insteek zul je denken, zal het ze lukken om net zo’n indruk te maken als Indie Game: The Movie? Dominique en Jelle checken de trailer voor je en vertellen wat ze ervan vinden. Check ‘Gamekings Extra: Redactie checkt de Video Games: The Movie trailer’¬†als je benieuwd bent naar de mening van deze heren!

Als je de trailer kijkt, dan zul je zien dat er naast een stukje game-geschiedenis ook wordt uitgelegd wat het betekent om een gamer te zijn. Dus vraag je je al jaren af wat het betekent om een gamer te zijn? En wil je alles weten wat betreft de techniek achter de aller nieuwste games? Check dan samen met Dominique en Jelle de trailer van Video Games: The Movie in deze Gamekings Extra van vandaag.

Gamekings Extra: Redactie checkt de Video Games: The Movie trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch