Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: Redactie checkt de nieuwe GTA V trailer

Gamekings Redactie 09/07/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Vandaag was het zover, om precies 16:00 uur Nederlandse tijd mochten we de gloednieuwe trailer van misschien wel de meest wrede game van dit jaar bekijken. We hebben het natuurlijk over GTA V. Voor een trailer van een game als deze blijft niemand achter zijn bureau zitten, want iedereen moet en zal dit natuurlijk zien. Ook jij hebt de trailer waarschijnlijk al gezien, maar ben je benieuwd naar hoe de Gamekings redactie erover denkt? Dat zie je in ‘Gamekings Extra: Redactie checkt de nieuwe GTA V trailer’.

In de trailer zien we voor het eerst gameplaybeelden van Rockstar’s nieuwste game. Boris heeft het geluk gehad de beelden al eerder te mogen zien, maar maakt dat de trailer voor hem minder leuk?

Uiteraard gaan we in de trailer de drie hoofdpersonages uit de game langs; oud-bankrover Michael, automonteur en oplichter Franklin en Trevor, waar het beste maar zo min mogelijk over gezegd kan worden. Je krijgt de immense wereld van GTA te zien met de vele opties die zich daarin bevinden, zoals duiken, fietsen en paragliden, maar natuurlijk ook racen in de meest wrede auto’s en alles en iedereen kapot schieten met dikke wapens.¬†Op het einde wordt nog even duidelijk gehint naar de multiplayer in GTA, waar we zoals wordt gezegd zeer binnenkort meer over gaan horen.

Iedereen zit in ieder geval erg stil naar de trailer te kijken, maar zal dat een goed of een slecht teken zijn? Boris en JJ delen na het kijken van de trailer nog graag even hun mening met je, waarbij JJ zijn zogenoemde ‘Rockstarbril’ even af zet en de hele GTA V-hype nog eens goed overdenkt in ‘Gamekings Extra: Redactie checkt de nieuwe GTA V trailer’.

Gamekings Extra: Redactie checkt de nieuwe GTA V trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch