Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: Pokémon spelende vis houdt Dennis en Dominique bezig

Gamekings Redactie 07/08/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Eerder dit jaar was al te zien hoe de hele wereld samen kon werken om een Pokémon-game uit te spelen en dat is meerdere malen ook gelukt. Kan een vis het ook in z’n eentje? Dennis en Dominique zijn daar benieuwd naar en kijken vol interesse naar de livestream waarin dat allemaal gebeurt. Kom erachter met het kijken van ‘Gamekings Extra: Pokémon spelende vis houdt Dennis en Dominique bezig’.

De redactie is zich aan het voorbereiden voor de Gamescom 2014, maar je hebt wel eens van die dagen dat je liever op je luie reet zit. Wat ga je dan doen? Eerst natuurlijk alle items van Gamekings checken om daarna het wereldwijde web te verkennen, op zoek naar onzin. Zo ook op de Gamekings-redactie, want er is op internet te zien hoe een vis Pokémon Red speelt. Belachelijk spannend, natuurlijk.

Omdat de Gamescom 2014 eraan komt, zijn er natuurlijk ook roddels. Zo heeft Dennis er één in petto waar Dominique meer van wilt weten. Het eeuwige dilemma Xbox of PlayStation wordt aan de redactie voorgesteld, met een kleine twist. In de aankomende Einde van de Week Vrijdag zul je hét antwoord krijgen op het dilemma dat Dennis voorstelt aan de redactie, maar de meningen worden alvast gepeild. Check nu maar snel ‘Gamekings Extra: Pokémon spelende vis houdt Dennis en Dominique bezig’ en vergeet vooral niet om morgen naar Einde van de Week Vrijdag te kijken voor meer nieuws over de Gamescom 2014!

Gamekings Extra: Pokémon spelende vis houdt Dennis en Dominique bezig

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch