Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: Pokemon X en Y dagboek deel 5

Gamekings Redactie 16/10/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Ook vandaag heeft Thijs lekker Pokemon X en Y gespeeld. Hij kwam van alles tegen en is nu zelfs voorbij de derde gym. Hoe is het eigenlijk verder gegaan met zijn missie om een Pichu te krijgen? En is het hem gelukt om nog meer Eevee-lotions te bemachtigen? Je ziet het allemaal in ‘Gamekings Extra: Pokemon X en Y dagboek deel 5’!

Kalos is groot en goed gevuld, met flink wat Pokemon. Dat mag duidelijk zijn. Toch is het voor veel spelers niet het doel om zo snel mogelijk naar het einde van die wereld te reizen, de legendary Pokemon te bemachtigen en alle andere trainers te verslaan. Net zoals Thijs zijn er ook flink wat gasten die een andere aanpak hanteren en dat is dan ook hetgeen dat de Pokemon-serie zo mooi maakt. Je kunt veel kanten op. Zo is Thijs ook druk bezig geweest om allerlei bessen te bemachtigen en die te planten, en te zorgen dat er nieuwe bessen tevoorschijn komen door middel van het planten van verschillende bessen naast elkaar. Ook is het erg interessant om te kijken wat er gebeurt als je verschillende Pokemon laat voortplanten met elkaar. Zo kun je dus bepaalde Pokemon alleen krijgen door ze te laten batsen bij de Day Care.

Hoe het Thijs lukt om constant bezig te zijn met andere dingen dan de verhaallijn is voor ons een grote vraag, maar gelukkig geven zijn dagboeken een goed beeld van waar hij dan wel mee bezig is. Ook in dit deel gaat het over van alles en nog wat. Vertel ook vooral wat jou bezighoudt in Kalos en gooi het in de comments!
Gamekings Extra: Pokemon X en Y dagboek deel 5

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch