Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: PlayStation-ruil en de FIFA 15 demo

Gamekings Redactie 10/09/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Boris spreekt al tijden over de pracht en praal van de spierwitte versie van de Playstation 4, die nu in een bundel uit is gekomen met Bungie’s nieuwste game: Destiny. Nu de bundel eindelijk uit is, heeft Boris er natuurlijk gelijk eentje gehaald, zou je denken. Niets is minder waar. Boris heeft een zwarte Playstation 4, vers in de doos, en is wat van plan.

David heeft namelijk een witte Playstation 4-bundel met Destiny besteld en die vandaag opgehaald bij de lokale gamewinkel. Waar Boris dus liever een witte PlayStation 4 heeft, wil David graag een zwarte versie. Een ruildeal is geboren! Boris heeft de deal geseald met het feit dat hij er nog een extra zwarte Playstation 4 controller bij heeft gedaan. David gaat akkoord en de mannen ruilen dan eindelijk van Playstation 4.

Aan de andere kant van het kantoor staat de Xbox One aan, want de Fifa 15 demo is uit. Wie anders dan JJ voelt de nieuwe footie van EA Sports aan de tand. Hij praat jou alvast bij over de teams in de demo en over tweaks in de gameplay. Binnenkort kun je meer verwachten van FIFA 15 op Gamekings!

20140910_Extra_Splash

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch