Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: PlayStation 4 is uit in Amerika

Gamekings Redactie 15/11/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is eindelijk zover: next-gen is losgelaten. Althans in Amerika. Wij mogen nog lekker wachten tot de 29ste, nog even twee weken doorbijten dus. Toch was het gisteravond ook voor ons spannend, want er werd ook nog het een en ander bekendgemaakt, zoals het feit dat er een nieuwe Uncharted komt voor de PlayStation 4. Toch is ons geduld een beetje op hier. Iedereen wil dat ding hebben. Waarom niet gewoon een wereldwijde launch, zodat iedereen tegelijkertijd helemaal los kan gaan op het nieuwe supermachinetje van Sony? Dennis is gisteren langs geweest bij Sony om even goed los te gaan op het apparaat en hij wil jou daar het een en ander over vertellen. Check het in deze ‘Gamekings Extra: PlayStation 4 is uit in Amerika’.

Sony heeft ons echt heel lekker gemaakt met de toffe presentaties en de games die aangekondigd zijn. Toch zit er aan al dit moois een klein minpuntje. Op de launch zijn er een select aantal PlayStation 4’s beschikbaar. Dit gaat er natuurlijk voor zorgen dat heel veel mensen mis grijpen en daar worden we natuurlijk niet vrolijk van. Gelukkig komt de tweede batch wel nog dit jaar, dus als het goed is kan iedereen 2014 in met een PlayStation 4.

Het geduld is in ieder geval helemaal op hier en daarom wil Dennis samen met Jelle vertellen waarom zij er naar uit kijken. Ook vertelt Dennis nog wat toffe dingen over de connectie tussen je PlayStation 4 en je PlayStation Vita. Met de komst van de PlayStation 4 ziet de toekomst er voor de PS Vita namelijk nog mooier uit. Je hoort het allemaal van Dennis en Jelle.
Gamekings Extra: PlayStation 4 is uit in Amerika

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch