Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: Pascal en Dominique over gameverslaving

Gamekings Redactie 23/09/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Er zijn veel soorten verslavingen, van drugs tot alcohol, maar gameverslaving is een nog vrij onbekend terrein. Pascal is vanochtend naar een verslavingskliniek geweest en heeft daar voor de verslavingsexperts een presentatie gehouden over wat gamen precies is en wat de bottleneck zou kunnen zijn.

Je zal misschien denken, waarom moet Pascal de experts iets gaan vertellen over verslaving? Omdat gamen nog relatief nieuw is, bestaan er nog veel vragen over. In Nederland alleen al zijn er een paar honderd gameverslaafden. Niet elke expert is op de hoogte van de ontwikkelingen in de gamesindustrie, vandaar dat Pascal gevraagd is om daarover te presenteren. Hij vertelt de experts onder andere over de verschillende genres, hoe groot de industrie is en wat de trends en grote titels op dit moment zijn.

Check snel dit item om te zien wat Pascal en Dominique nog meer te vertellen hebben en laat in de comments even hoe jij tegen dit onderwerp aankijkt. Vanavond wordt trouwens de Gamekings aflevering om 01:05 herhaald op MTV, met de nieuwe, jonge indies!

Gamekings Extra: Een presentatie voor gameverslaafden

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch