Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra over de Black Ops 3 LAN-Party

Gamekings Redactie 05/11/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Aanstaande vrijdag verschijnt het langverwachte nieuwe deel uit de Call of Duty-reeks, Black Ops 3. Zoals voor elke grote game-release hoort dat natuurlijk gevierd te worden!

In samenwerking met de Media Markt organiseren wij de allereerste Black-Ops 3 LAN-Party. Je kunt aanstaande donderdag (5 november), zonder je op te geven, gezellig binnenlopen in de Media Markt Amsterdam Bijlmer ArenA. Van 18:00 tot 20:00 kun je alvast warmlopen met Call of Duty: Advanced Warfare om na 20:00 nog harder los te gaan met Black Ops 3. Je kunt onder andere een 27 inch 4K monitor winnen, maar we geven ook gaming-pakketten en vijfmaal de game op een platform naar keuze weg. Daarnaast is de LAN op het grote scherm in de Media Markt te volgen en zal het evenement gepresenteerd worden door het welbekende duo: JJ en Skate! Je mag uiteraard zelf bepalen wanneer je binnen loopt en wanneer je vertrekt.

Om 23:45 zal de grote finale van de LAN plaatsvinden en om 0:00 krijg je de kans om de game aan te schaffen. Of je nou komt voor de gezelligheid, de game of de prijzen, het zal hoe dan ook een knallende avond worden!

Gamekings Extra over de Black Ops 3 LAN-Party

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch