Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: Nostalgie met de DuckTales remake

Gamekings Redactie 06/08/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Soms komt er een titel binnen die veel oude herinneringen naar boven haalt. Vandaag een dikke dosis nostalgie met de DuckTales remake. Het enthousiasme voor deze remake is van het gezicht van Dennis af te lezen. De game die origineel is gebaseerd op een animatieserie van Disney, zal binnenkort verschijnen in de online stores van de Xbox 360, PlayStation 3 en de Wii U. Als je wat jonger bent, ben je misschien niet bekend met DuckTales, maar de muziek moet je dan toch een goed gevoel geven!

Natuurlijk loopt niet altijd alles soepel bij het testen van een game en ook vandaag is dat het geval, want het geluid werkt even niet mee. Geen paniek, alle techneuten van het Blammokantoor en omstreken worden bij elkaar gehaald om dit complexe probleem met de Xbox 360 en televisie op te lossen. Melle legt met de camera vast hoe iedereen heel snel en efficiënt het probleem oplost. Hopelijk kan Dennis vlug aan de slag, want hij kan niet wachten om weer aan de slag te gaan met de game die hem zulke goede herinneringen geeft.

Het is een trend die je de laatste tijd veel ziet, remakes van oude games. Zo is DuckTales een remake van de NES-titel die in de jaren 90 uitkwam. Natuurlijk worden de graphics flink opgepoetst en zal deze game in HD op de nieuwe consoles verschijnen. Zou de remake net zo goed zijn als het origineel? Kijk volgende week dinsdag naar de review van DuckTales om te kijken wat onze Gamekings er van vinden.

Gamekings Extra: Nostalgie met de DuckTales remake

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch