Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: Nino speelt de demo van Against The Wall

Gamekings Redactie 03/07/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Bij Gamekings zijn we natuurlijk heel de dag alleen maar bezig met games en video’s. Ook vandaag is dit niet anders. Martin heeft een toffe video gevonden welke hij meteen even laat zien en Nino heeft een nieuwe indiegame gevonden. Martin roept Vasco en Dominique erbij en Nino speelt de demo van Against The Wall.

Zoals iedereen tegenwoordig wel weet, zijn er op het internet heel veel vreemde video’s te vinden. Vandaag is Martin zo’n vreemde video tegengekomen. Hij haalt Dominique en Vasco erbij om met zijn drieën gezellig te kijken naar een stel Deense en Zweedse hooligans die elkaar volledig de kop in rammen. We zijn op de redactie natuurlijk wel vaker bezig met vechtsporten, vooral in de vorm van MMA en UFC. Dit keer gaat het echter om een heel ander type vechten, desondanks staan de mannen er ook dit keer helemaal klaar voor.

Wat je ook overal op het internet kan vinden zijn games, vooral indiegames vinden hun thuis op het internet. Zeker met Kickstarter als makkelijk middel voor deze games om aan geld te komen. Nino is zoals iedereen weet een groot liefhebber van indiegames en hij bespreekt de beste indies van de afgelopen tijd dan ook zaterdag, samen met Jelle, in een nieuwe Indiehoek. Een game die de Indiehoek net niet haalde is Against The Wall. Dit is een nieuwe indiegame die gefinancierd is door Kickstarter, waarvan de demo nu te downloaden is. Nino heeft de demo natuurlijk direct gedownload en laat je meteen weten wat hij van de game vindt na zijn eerste half uur spelen.

Gamekings Extra: Nino speelt de demo van Against The Wall

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch