Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: Nino kijkt uit naar Monaco

Gamekings Redactie 24/04/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Terwijl half Nederland alweer in z’n korte broek loopt of in een rokje op deze prachtige dag,  zitten wij hier op een broeiende redactie keihard te werken om voor jullie toffe items online te gooien. Nou ja… Zo nu en dan springen wij het balkon op om toch eventjes net die paar zonnestraaltjes mee te pakken. Wat overigens niet geheel zonder risico is, vandaag schijnt de zon een stuk harder dan normaal voor deze tijd van het jaar! Volgens Jelle alleen maar mooi, zo kan hij lekker genieten van zijn zelfbenoemde ‘gratis zonnebank’. Nino moet niets weten van die gratis zonnebank, hij probeert zijn imago hoog te houden door lekker bleek door het leven te gaan. Nino kijkt uit naar Monaco namelijk. Toevallig is het in Monaco ook mooi weer, maar dat kan hem niets schelen. Hij wil die indie game gewoon checken!

Monaco, een indie game die al sinds 2010 in ontwikkeling is, heeft eindelijk een releasedatum gekregen. Die is dus vandaag! Monaco is een co-op game voor 1 tot 4 spelers waarin het de bedoeling is om in een gebouw te sneaken en daar verschillende dingen te stelen zoals juwelen, geld of wat dan ook. Een leuk feit is dat deze game voordat hij uitgekomen is, al in 2010 twee awards heeft gewonnen: de ‘Excellence in Design Award en de Seumas McNally Grand Prize. Bizar, toen was de game pas vijf weken in ontwikkeling. Dat moest toen wel een belofte zijn voor een heel toffe indie game.

 Helaas moet Nino nog heel even geduld opbrengen voor hij de game kan spelen. Eigenlijk heeft hij hem nog niet eens binnen en hij moet nog hard aan het werk voor de nieuwe Gamekings aflevering. Nog maar eventjes dromen op het balkon dan maar…

Gamekings Extra: Nino kijkt uit naar Monaco

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch