Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: Nino hoeft geen cadeau voor zijn vriendin te kopen

Gamekings Redactie 22/05/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Vandaag is de dag dat Nino alweer drie jaar verkering heeft met zijn meisje. Zo lief als ze is, heeft ze speciaal een pakje laten bezorgen hier op de redactie. Een mooi roze strikje er omheen om te bezegelen hoeveel ze van hem houdt. In die doos zit een fantastisch cadeau waar Nino het over tien jaar nog steeds over zal hebben. Hij vindt dit cadeau misschien wel toffer dan z’n eigen Sjon de Sloper. Deze vreet in ieder geval niet constant je veters op. Nino heeft het maar goed trouwens, want Nino hoeft geen cadeau voor zijn vriendin te kopen. Dit gelooft hij trouwens heilig, maar Steven en Martin zijn het daar absoluut niet mee eens.

Hij zou alleen maar iets leuks hoeven regelen voor zatererdagavond. Zo naïef als hij is, gelooft hij dit heilig maar Steven en Martin weten dit natuurlijk wel beter. Als je vriendinnetje zegt dat ze heus geen cadeau’tje hoeft en dan zo’n persoonlijk cadeau naar je werk laat opsturen, dan weet je gewoon dat je ‘fucked’ bent als je haar niet minstens zo’n vet cadeau terug geeft, toch?

Misschien is het een goed idee dat we met z’n allen snel een paar goede ideeën verzinnen, zodat Nino niet geheel met lege handen naar huis hoeft te gaan. Wat zou jij je vriend of vriendin geven als diegene zo’n tof cadeau laat maken voor je en deze naar je kantoor laat sturen? Laat het ons even weten in de comments!

Nino hoeft geen cadeau voor zijn vriendin te kopen

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch