Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: Nino en Jelle spelen samen Monaco

Gamekings Redactie 26/04/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Van de week, toen het nog ontzettend lekker weer was, heb je kunnen zien dat Nino behoorlijk goed vertoefde in de zon. Dit was niet per sé omdat het zulk ontzettend lekker weer was, maar omdat hij vanaf ons balkonnetje de oneindigheid in kon staren met een sigaret en een biertje, denkend aan die ene indie game die hij zo ontzettend graag wil hebben. Eentje die deze week ook zijn releasedatum had bereikt. Helaas kon hij deze titel nog niet spelen, aangezien hij nog zoveel te doen had op kantoor. Maar nu is het dan zover. Ook Jelle laat zich verleiden, wat niet vaak gebeurt als het om een indie game gaat. Je gelooft het bijna niet, maar het is echt waar, want Nino en Jelle spelen samen Monaco.

Vandaag is het eigenlijk ook wel de perfecte dag om even een toffe titel uit de kast te trekken (of van het wereldwijde web) en dan vanaf je luie bank of chille bureaustoel te spelen. Het regent, het waait, het is kut weer! Waar is onze lente gebleven? Voor Nino maakt het allemaal niet zoveel uit. Het weer kan hem gestolen worden nu hij eindelijk Monaco kan checken.

Toen we erachter kwamen dat er ook nog een multiplayer in zat, heeft Nino meteen een tweede speler geregeld. Dan denk je, op een redactie als dat van Gamekings moeten overal wel controllers rondslingeren. Dit was vandaag helaas niet zo! Na een flinke speurtocht konden Jelle en Nino dan eindelijk beginnen aan deze veelbelovende indie game. Een game die al twee prestigieuze prijzen in de wacht had gesleept, terwijl hij pas vijf weken in productie was! Dit moet wel een goede voorbode zijn.

Gamekings Extra: Nino en Jelle spelen samen Monaco

Gamekings Extra: Nino en Jelle spelen samen Monaco

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch