Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: Nino daagt de redactie uit in Surgeon Simulator

Gamekings Redactie 15/07/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Van tijd tot tijd verschijnt er een game die zo is ontworpen dat hij niet te besturen is. De moeilijke besturing is dan ook de uitdaging van de game, net zoals in QWOP. In QWOP was het onmogelijk om je personage normaal te laten hardlopen over de baan. Nino heeft nog zo’n onmogelijke game gevonden, namelijk Surgeon Simulator. Het lukt hem vrijwel niet om zijn operatie normaal uit te voeren. Hij is benieuwd hoe zijn collega’s het ervan af brengen, dus Nino daagt de redactie uit in Surgeon Simulator deze week.

In Surgeon Simulator is het de bedoeling als chirurg verschillende operaties uit te voeren. Niets is te gek, van open hartoperaties tot hersentransplantaties, in Surgeon Simulator wordt van je verwacht dat je dit allemaal kan. Het enige probleem is dat de besturing van de game zo onmogelijk is dat de game onspeelbaar wordt. Veel mensen zouden de game hierdoor laten liggen, voor sommigen is dit echter waar de uitdaging begint. Nino laat de game niet links liggen en gaat de uitdaging aan. Dokter de Vries voert een open hartoperatie uit die faliekant mislukt. Alhoewel het niet direct een succes is, krijgt hij de basics toch onder de knie.

Hij oefent niet voor niets op zijn skills in deze onmogelijke game. Hij daagt namelijk deze week de Gamekings redactie uit in Surgeon Simulator. Omdat de game zo onspeelbaar is, is hij heel benieuwd wat zijn collega’s ervan zullen maken en hoe ver zij komen. Zal iedereen de uitdaging aan durven gaan? Wie zal zich bewijzen als topchirurg en wie zal bezwijken onder de druk? Nino daagt de redactie uit in Surgeon Simulator in dit Gamekings Extra item, later deze week zie je de resultaten van deze uitdaging.

Gamekings Extra: Nino daagt de redactie uit in Surgeon Simulator

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch