Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: Nieuw schrijftalent gezocht voor het nieuws!

Karim Shehata 20/11/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Ambieer jij een toekomst in de game-industrie? Kun jij een aardige letter op papier zetten en zijn games je lust en je leven? Of wil je gewoon jouw steentje bijdragen aan deze website? Dan zijn wij op zoek naar jou, want er wordt nieuw, vrijwillig schrijftalent gezocht voor de nieuwsrubriek op Gamekings.tv! Grammar-nazi Skate en Karim leggen in ‘Gamekings Extra: Nieuw schrijftalent gezocht voor het nieuws!’ haarfijn uit wat dit in zal houden.

Er is altijd genoeg gaande in de game-industrie om over te schrijven en daarom zijn wij op zoek naar nieuwe talenten om het nieuwsteam van Gamekings.tv te komen versterken. Vanuit huis houd je dan alle nieuwe ontwikkelingen in de game-industrie in de gaten en vertaal je de primeurs en geruchten naar jouw eigen nieuwsbericht. Uiteraard allemaal onder begeleiding van de nieuwsredactie. Er komen hele mooie tijden aan wat games betreft, gezien het jaar 2016 natuurlijk veel voor ons in petto heeft. Hoe jij daar met je neus bovenop kunt zitten, hoor je van Skate en Karim in deze Gamekings Extra!

Ben je al enthousiast en denk jij een goede aanwinst te zijn voor het Gamekings.tv nieuwsteam? Stuur dan even een zelfgeschreven nieuwsbericht in de stijl van Gamekings.tv, een leuke en goede motivatie en je persoonlijke gegevens (naam en telefoonnummer) op naar karim@blammo.tv onder vermelding van ‘Schrijver nieuwsrubriek Gamekings.tv‘. De deadline voor de aanmeldingen verloopt op zondag 22 november om 12:00. Meld je dus aan voor die tijd en wie weet ben jij straks de nieuwe aanwinst voor Gamekings.tv!

Gamekings Extra: Nieuw schrijftalent gezocht voor het nieuws!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch