Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: Next-gen consoles worden gepre-orderd

Gamekings Redactie 29/07/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Hoogtepunt van dit jaar worden ongetwijfeld de next-gen consoles, maar voordat we deze uitgebreid voor jullie kunnen testen en bespreken, moeten we ze natuurlijk wel in huis hebben. Boris en Dennis hebben al hun spaargeld bij elkaar geschraapt en zijn er helemaal klaar voor om allebei één van de consoles te pre-orderen. Check het in Gamekings Extra: Next-gen consoles worden gepre-orderd.

Het is natuurlijk niet makkelijk om te kiezen tussen de Xbox One en PlayStation 4, als je ze eigenlijk allebei wilt hebben. Op de redactie zijn de meningen verdeeld, maar Boris en Dennis hebben na lang wikken en wegen eindelijk een keuze kunnen maken. Beide heren weten zeker dat allebei de consoles uiteindelijk in hun huiskamer komen te staan. Geld kan alleen maar één keer uitgegeven worden, waardoor ze niet tegelijk gekocht kunnen worden. Dennis heeft precies vijfhonderd euro opzij gelegd, waardoor hij een Xbox One kan pre-orderen bij Bigu en op deze verse maandag is het daar dan eindelijk tijd voor. Hij laat je zien hoe je binnen een aantal minuten vijfhonderd euro armer, maar wel een Xbox One pre-order rijker kunt zijn.

Net zoals dat de meningen op de redactie verdeeld zijn, is dat tussen Dennis en Boris ook zo. Terwijl Dennis een Xbox One pre-order rijker is ondertussen, gaat Boris liever voor de PlayStation 4. Na alle avonturen van Microsoft van de afgelopen tijd, stappen veel vrienden van Boris over van de Xbox 360 naar de PlayStation 4. Ook Boris zelf is veel meer op zijn PlayStation 3 gaan spelen met de tijd en is aardig gecharmeerd geraakt van PlayStation Plus. De Xbox One zal waarschijnlijk ook bij hem gewoon onder de televisie komen te staan, maar nu wordt er vierhonderd piek uitgegeven om er zeker van te zijn dat er een PlayStation 4 in huis komt.

Voor Dennis is het dus de Xbox One geworden en Boris is een PlayStation 4 pre-order rijker. Daar kwam natuurlijk een mooie discussie bij kijken, welke je ziet in Gamekings Extra: Next-gen consoles worden gepre-orderd.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch