Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: Need For Speed Rivals Car Wash

Gamekings Redactie 21/11/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

De auto. Het is een zeer handig vervoersmiddel, maar ook kwijlvoer voor flink wat mannen. Mooie bolides, die super snel over de weg heen knallen. Iedereen zou er wel een voor z’n deur willen hebben staan. Het allermooiste zou zijn als er ook nog eens mooie dames bereid waren die jouw wagen willen schoonmaken nadat hij vies is geworden. Laat EA nou net twee dames op pad gestuurd hebben om dat te doen. Het probleem was alleen dat onze auto’s gewoon super schoon zijn. Om die reden stuurden wij Thijs en Cas even op pad om een wagen goed vies te maken, zodat de dames niet voor niks langskomen. Check het in deze ‘Gamekings Extra: Need For Speed Rivals Car Wash’.

De dames hadden zelfs nog een cadeau bij zich, die Jelle voor het gemak even in ontvangst nam. Het ging natuurlijk om de game Need For Speed Rivals. Deze moest per direct de console in en dat lieten we over aan Dennis. Zijn eerste reacties zijn erg interessant, al helemaal omdat deze Need For Speed gemaakt is door de speciaal hiervoor aangestelde studio Ghost Games. Of deze game de vorige Need For Speed gaat overtreffen, is nog maar de vraag dus.

Gelukkig komt er ook zo snel mogelijk een PlayStation 4-versie onze kant op, zodat we daarmee ook even een testrondje kunnen maken. Verwacht overigens volgende week de review van de current-gen versie. Natuurlijk komt er in de nabije toekomst ook een review van de next-gen versies. Check voor nu even deze video als je zin hebt in scheurende wagens en mooie meiden op je beeldscherm!
Gamekings Extra: Need For Speed Rivals Car Wash

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch