Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: Afscheidscadeautjes en de vrijdagmiddag livestream

Gamekings Redactie 25/07/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Als trouwe Gamekings-kijker weet je natuurlijk dat wij zeer zelden taart op de redactie hebben, dus als een vertrekkende stagiair dan een lekkere vlaai meeneemt, zijn we er als de kippen bij. David snijdt een stukje taart voor Dominique, want hij grijpt bijna altijd mis. Je ziet dat en veel meer in deze ‘Gamekings Extra: Afscheidscadeautjes en de vrijdagmiddag livestream’!

Zoals elke vrijdag hebben we ook vanmiddag een super coole livestream. Dennis en Dominique zijn er helemaal klaar voor en onder het genot van een lekker stukje taart, meegenomen door Steljos (bekend van zijn E3 2014 graphics en zomerse tattoo), wordt hier live besloten welke wrede games er vandaag gespeeld zullen worden. Voor zijn vertrek trakteert Steljos niet alleen op lekkere taart, maar heeft hij ook nog een klein cadeautje voor Dennis en Dominique, die daar natuurlijk erg blij mee zijn. Wat hebben ze gekregen?

Zoals gezegd, is het de laatste dag van Steljos en hij wil jullie allemaal heel erg bedanken voor zijn tijd hier. Hij heeft flink wat items op z’n naam staan , waar jij hopelijk net zoveel van hebben genoten als hij. Daarnaast wenst hij je vanaf deze plek veel kijkplezier met het werk van de nieuwe lichting stagiairs, die binnen niet al te lange tijd binnen komen rollen.

Net als altijd levert deze Gamekings Extra een interessant kijkje in de Gamekings-keuken, zowel letterlijk als figuurlijk dit keer, en krijg je te zien hoe het eraan toe gaat hier op de redactie. Kijk mee hoe David zowel een puntje appelkruimeltaart als een stukje puddingvlaai aansnijdt met finesse, huiver als je hoort hoe laat Dominique begint te drinken tijdens z’n vrije weekend en ga er lekker voor zitten om te genieten van de emotionele achtbaan genaamd ‘Gamekings Extra: Afscheidscadeautjes en de vrijdagmiddag livestream’! Vanmiddag om 16:00 gaan we helemaal los op het officiële Gamekings Twitch-kanaal, met natuurlijk super wrede games. Tot vanmiddag!

Gamekings Extra: Afscheidscadeautjes en de vrijdagmiddag livestream

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch