Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: Melle is kritisch over BioShock Infinite

Gamekings Redactie 01/05/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Nino kan het bijna niet geloven en moet daarom meteen verhaal halen bij Melle. Wat is er aan de hand? Melle is kritisch over BioShock Infinite en niet zo’n beetje ook. Het is misschien typisch Melle, maar als hij ergens kritisch over is dan komt hij wel met een aantal argumenten om dit te verdedigen. Nino vindt daarentegen BioShock Infinite een bijzondere titel waar hij zich ontzettend mee heeft vermaakt. Hij wil hem daarom proberen te overtuigen van het feit dat dit gewoon een toffe titel is. Gaat hem dat lukken of is het tevergeefs?

De BioShock serie draait al een hele tijd mee. Het eerste deel kwam uit in augustus 2007 op de PC en Xbox 360. In dit deel overleef je als enige een vliegtuigcrash midden op de Atlantische oceaan, waar je een oude vuurtoren ontdekt met een ingang tot de onderwaterstad Rapture. Een zeer sfeervolle omgeving waar je te maken hebt met Big Daddy’s en Little Sisters. In het derde deel, BioShock Infinite, speel je niet in de onderwaterstad, maar juist op de zwevende stad Columbia. Een hele andere vormgeving, maar zeker smaakvol. Je speelt als Booker DeWitt, die de opdracht heeft gekregen om een meisje te redden die gevangen is genomen: Elizabeth. Ondanks dat hij haar redt, worden ze met z’n tweeën achterna gezeten door verschillende facties wat zich uit in een groots verhaal.

Wat vind jij van BioShock Infinite? Vind je dat Melle een punt heeft en dat BioShock Infinite inderdaad repetitief en te gewelddadig is, of moet Melle niet zo zeuren?

Gamekings Extra: Melle is kritisch over BioShock Infinite

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch