Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: Martin speelt Shadow Warrior

Gamekings Redactie 16/08/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Martin heeft een nieuwe preview-versie van een game gekregen, genaamd Shadow Warrior. Martin speelt Shadow Warrior alvast een stuk van de game voor je. De game begint al goed met een bruut intro. Tevens voorzien Martin en Jelle jou van live-commentaar over deze vette game. Bekijk de video nu om te zien wat Martin en Jelle over de remake van Shadow Warrior te vertellen hebben.

De Shadow Warrior die Martin speelt, is een remake van de orginele Shadow Warrior die in 1997 uitkwam op MS-DOS en is later nog uitgegeven op de MAC en iOS. In deze remake speel je een brute shogun, genaamd Lo Wang. Hij krijgt de opdracht van zijn werkgever om een ontzettend zeldzaam zwaard op te sporen. In de Aziatische omgeving moet je zorgen dat je al je aanvallers een kopje kleiner maakt. Hiervoor krijg je gelukkig als speler een groot arsenaal aan wapens. Zo zul je geweren, zwaarden en magie tot je beschikking hebben. Zo kun je alle demonen bruut vermoorden en ze terugsturen naar hun graf. Het killen van je vijanden in deze game is tevens ook extra leuk, omdat de ledematen er allemaal afgehakt of geknald kunnen worden. Je mag dus wel stellen dat het gore gehalte in Shadow Warrior extreem hoog is.

In dit item zal Martin met dikke wapens de eerste paar missies voor je doorspelen van Shadow Warrior. Er worden in ieder geval geen demonen of andere vijanden gespaard. Bekijk de video nu om te horen wat Jelle en en vooral Martin te zeggen hebben over deze vette game.Gamekings Extra: Martin speelt Shadow Warrior

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch