Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: Deze maandag een nieuwe aflevering van Gamekings

Gamekings Redactie 28/08/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Maandag 2 september om 22:30 is het zover, dan beginnen we aan een nieuw seizoen met een verse aflevering van Gamekings op MTV. Martin, Jelle en Dennis hebben de aflevering voor 2 september bekeken en willen in deze ‘Gamekings Extra: Deze maandag een nieuwe aflevering van Gamekings’ even laten weten hoe vet het gaat worden. Er is een kleine vertraging opgelopen, want de heren zijn natuurlijk allemaal net terug uit Keulen. Martin heeft er zelfs in zijn vrije weekend nog aan gewerkt, dus dat moet wel goed komen.

Omdat de eerste aflevering van dit seizoen over de Gamescom 2013 gaat, moet er extra hard gewerkt worden om alles op tijd af te krijgen. De nieuwste games worden bekeken en besproken, maar we laten ook zien wat er allemaal op de beursvloer in keulen is gebeurd. Er zijn enorm veel games bekeken, presentaties beluisterd, Duitsers aan de kant geduwd en worsten gegeten. Dit allemaal om jullie een goede coverage te geven van één van de drukste gamebeurzen ooit.

Jullie kunnen ook losgaan op Twitter, want er zijn hele vette exclusieve Gamekings T-shirts te winnen. Tweet tijdens de nieuwe Gamekings-aflevering ‘Ik kijk #Gamekings‘ samen met een foto van jezelf die laat zien dat je Gamekings aan het kijken bent. Probeer creatief te zijn! Het thema van deze keer is Duitsland, met bonuspunten voor een creatieve foto met worsten. Na de aflevering wordt er op de redactie een winnaar bekend gemaakt.

Ben je benieuwd naar wat er allemaal besproken gaat worden? Kijk dan maandag om 22:30 naar MTV en maak de Duitse avonturen van onze presentatoren mee op de Gamescom 2013.

Gamekings Extra: Maandag een nieuwe aflevering van Gamekings

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch