Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: Komkommertijd op de redactie

Gamekings Redactie 07/07/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

De zomer is al lekker van start gegaan met de verschillende Summer Sales, maar deze tijd van het jaar staat vaak ook bekend als komkommertijd. De tijd waarin er niet veel gebeurt en de berichten op het journaal veranderen in nieuwtjes over de kat van je tantes buurvrouw die vastzit in de buidel van een op hol geslagen kangoeroe. Dit is dus vaak ook het geval met games, films enzovoort. Daarom waren wij benieuwd wat de mannen van de redactie doen om deze tijd te doden en of zij het ook komkommertijd vinden. Je gaat het allemaal zien en horen in deze nieuwe ‘Gamekings Extra: Komkommertijd op de redactie’.

De mannen op de redactie weten zich ondanks de komkommertijd toch goed te vermaken. Het WK is nog bezig, de Tour de France is in volle gang en natuurlijk zijn net de keiharde Summer Sales achter de rug, waaronder die van Bigu en Steam natuurlijk. Het is daarom hoogstwaarschijnlijk dat de mannen op de redactie een voorraad van games hebben ingeslagen waarmee zij de zomer wel door kunnen komen. Vasco en Steven hebben een langdurige discussie over alle games die zij hebben aangeschaft en willen deze maar al te graag met jou delen. Ook is Steven onlangs begonnen aan de World of Warcraft: Warlords of Draenor Beta. Hier gaat momenteel zijn tijd het meeste aan op. Toch heeft hij daarnaast ook nog tijd om met zijn eigen echte account te spelen. Als een echte MMO-veteraan knalt hij de komkommertijd tegemoet met gesloten gordijnen en late nachten.

Het was vandaag druk op de redactie met Jelle, Dominique, Steven, Vasco en Melle, dus dit is lekker een lange Gamekings Extra. Ben jij nou benieuwd hoe zij deze zomertijd doorkomen of zij deze maanden ook als komkommertijd ervaren? Check dan deze nieuwe Gamekings Extra over de komkommertijd.
Gamekings Extra: Komkommertijd op de redactie

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch