Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: Kojima stuurt vreemde tweets

Gamekings Redactie 12/07/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

JJ staat klaar voor de camera, maar hij is niet boos deze keer. Wel is hij nogal verbaasd, en wel over een bepaalde tweet die hij net langs zag komen. Daar wil hij het graag even met je over hebben in ‘Gamekings Extra: Kojima stuurt vreemde tweets’.

Er zijn genoeg game-ontwikkelaars die dag in dag uit aan het twitteren zijn. Dit zijn vaak niet de meest interessante dingen, maar Kojima weet daar vandaag verandering in te brengen. De Japanse game-ontwikkelaar die werkzaam is bij Konami liet namelijk weten de GTA V trailer helemaal geweldig te vinden en dat deze game bovendien de toekomst van de games zal gaan zijn.

Nu zal je je waarschijnlijk afvragen wat hier verkeerd aan is, want hij geeft een andere gamestudio gewoon een compliment. Dat klopt, maar de tweet die volgde maakte de eerst verstuurde tweet toch wat ongemakkelijk. Kojima vervolgt zijn verhaal namelijk met de mededeling dat zijn team, waarmee hij op dit moment werkt aan Metal Gear Solid V: The Phantom Pain, de prestaties die Rockstar op dit moment levert nooit zouden kunnen evenaren.

JJ stond nogal versteld van de tweet en moet zijn verhaal hierover echt even kwijt. Want waarom verstuur je dit soort tweets over je eigen team? En dan te bedenken dat hun eigen game zelfs nog niet is uitgebracht, wat JJ nogal lastig vergelijken lijkt met nog een andere game die tevens nog niet is verschenen. Zijn ideeën over het plaatsen van tweets door game-ontwikkelaars, en met name Kojima, zie je in ‘Gamekings Extra: Kojima stuurt vreemde tweets’.

Gamekings Extra: Kojima stuurt vreemde tweets

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch