Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: Een brief van Warner Bros Music

Gamekings Redactie 13/11/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Dennis kreeg vandaag iets binnen wat we in de tussentijd beschouwen als old school, namelijk een brief. Hoe vaak dit voorkomt hier op de redactie is op een hand te tellen en wij waren dan dus ook super benieuwd wat er dan in die brief zat. Natuurlijk gingen we er allemaal van uit dat het iets was voor Dennis, want hij is de man die altijd alles toegestuurd krijgt. Niets bleek minder waar. Het is namelijk niet voor Dennis, maar voor een van de gelukkigen die het gaan winnen. Als je brievenmaandag gecheckt heb, kun je al raden waar het om gaat. Zo niet, ga dan snel kijken naar ‘Gamekings Extra: Een brief van Warner Bros Music’!

Net als jullie vroegen wij ons direct af welke artiesten er dan bij Warner Bros Music zitten. De kans is namelijk groot dat een brief van Warner Bros Music wel muziekgerelateerd is. Jelle en Dennis hebben het dan ook voor het gemak even opgezocht voor jullie en noemen er een paar op. Ikzelf was best verbaasd over het arsenaal aan artiesten die daar onder vallen, want dat zijn namelijk best grote namen. Ik noem een Major Lazer en ook een Fleetwood Mac. Of natuurlijk de artiest waar we post over kregen van Warner Bros Music.

Oké, oké. We houden je niet langer in spanning: er zitten kaartjes in voor een wel heel tof concert. Als je maandag Brievenmaandag gekeken hebt, weet je precies waar ik het over heb en heb je ook meegedaan aan de prijsvraag. Er wordt iemand ontzettend blij gemaakt met de kaartjes, als er iemand geïnteresseerd is natuurlijk. Anders gaan Dennis en Jelle gewoon zelf. Vinden ze ook niet erg hoor. Ben jij benieuwd waar dit allemaal over gaat? Je ziet het hier!
Gamekings Extra: Kaartjes van Warner Bros Music

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch