Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: JJ speelt al een week de Gran Turismo 6 demo

Gamekings Redactie 10/07/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Vorige week heeft JJ de Gran Turismo 6 demo gedownload zodra die beschikbaar was. In het Gamekings Extra Item van vorige week besprak hij zijn eerste ervaringen al. JJ speelt al een week de Gran Turismo 6 demo en hij laat nu weten wat hij ervan vindt.

In de Gran Turismo 6 demo is het, net zoals in alle Gran Turismo games, de bedoeling zo snel mogelijke rondetijden neer te zetten. In elke racegame is dit natuurlijk het geval, wat maakt Gran Turismo voor de gamer dan zo speciaal? Dat is de mate waarop de game een race-sim is. Games als Need for Speed en Burnout zijn arcade-racers van het hoogste niveau, een Forza Motorsport maakt de beste balans tussen sim en arcade. Gran Turismo is, dankzij de input van Yamauchi, de meest realistische simulatie.

In de demo begin je met een rete-trage Nissan Leaf, een milieuvriendelijke elektrische auto. Daarna kun je ook rijden in de razendsnelle Nissan 370Z. Dit verschil laat je direct de mate van simulatie voelen, omdat beide wagens verschillen in kracht en snelheid.

In het Gamekings Extra item van vorige week had JJ het ook al even over de GT Academy. Hij benadrukt nogmaals de kracht hierachter en waarom dit zoveel toegevoegde waarde heeft voor de community. Zelf zal JJ echter nooit echt deelnemen aan de GT Academy. Niet alleen omdat hij de rondetijden van sommige snelheidsduivels niet kan bijbenen, ook omdat hij nooit in een echte Nissan Leaf of 370Z zal stappen. Waarom niet check je in dit item.

Gamekings Extra: JJ speelt al een week de Gran Turismo 6 demo

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch