Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: JJ over zijn favoriete Gamekings Vault item

Gamekings Redactie 25/03/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Natuurlijk heeft ook JJ een item waar hij trots op is en dat wil hij even met je delen. JJ kan zich namelijk nog goed herinneren hoe het er vroeger bij Gamekings aan toe ging. Hij vertelt je over een item dat hem nog vers in het geheugen staat in deze ‘Gamekings Extra: JJ over zijn favoriete Gamekings Vault item’.

Evenementen als The World Cyber Games en The Tokyo Game Show zijn items die tot de favorieten van JJ behoren. Echter heeft JJ een ander item waar hij het over wil hebben, namelijk een video voor BNN Gaming, genaamd ‘De Ghosthunter’. Dit omdat Gamekings de opdracht kreeg om een item te produceren voor een game die de naam Ghost Hunter draagt. Het kostte ons alleen dagen om iets te bedenken en toen ze eindelijk iets hadden bedacht, moesten de mannen midden in de nacht naar een bos gaan en daar gaan ‘ghost hunten’. Dit verliep niet helemaal zoals het had moeten gaan, maar het pakte wel onwijs hilarisch uit.

Wat JJ nog meer te zeggen heeft over welke items hij tof vindt, zie je in deze Gamekings Extra: JJ over zijn favoriete Gamekings Vault item. Voor het favoriete item van JJ kan je hier klikken. Natuurlijk kun je ook besluiten om hier de gehele Gamekings Vault te betreden.

20153003_Gamekings_Extra_splash

 

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch