Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: JJ over de nieuwe Netflix-serie Marco Polo

Gamekings Redactie 18/12/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

We hebben natuurlijk een speciaal item voor films en series, maar JJ kon het niet laten en wilde toch even iets kwijt over een nieuwe serie die hij aan het checken is, namelijk Marco Polo.

Marco Polo is een nieuwe serie op Netflix. Meestal moet je altijd een week wachten tot de nieuwe aflevering, maar Netflix heeft de gewoonte om gewoon de hele serie in een keer online te flikkeren. Zo zagen we dat ook al eerder bij House of Cards, die tot een van de beste series van Netflix en misschien wel ooit behoort. We zien dat de populariteit van series steeds meer toeneemt de afgelopen jaren. Elk jaar komen er steeds meer series uit en de productiewaarde wordt steeds hoger. Game of Thrones steekt daar nog steeds met kop en schouder boven uit, maar het zal niet lang meer duren voordat ook zij van de troon gestoten gaan worden.

JJ heeft het in ieder geval over de nieuwe serie Marco Polo en over andere series waar hij na sporten ook graag naar kijkt. Hij denk zelfs dat hij liever naar series kijkt dan naar films. Hoor het zelf van hem in deze Gamekings Extra.

Gamekings Extra: JJ over de nieuwe Netflix serie Marco Polo

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch