Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: JJ over de nieuwe baas van Xbox

Shelly van Seventer 02/04/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Vandaag was JJ op de redactie en dat is altijd een mooi moment om een nieuwe Gamekings Extra op te nemen. Er is groot nieuws rondom Microsoft. Phil Spencer is namelijk aangewezen als het nieuwe hoofd voor de Xbox-divisie. Spencer werkt al 25 jaar voor Microsoft en in 2002 kwam hij voor Xbox werken. Hij is hierdoor niet alleen verantwoordelijk voor Xbox, maar ook voor Xbox Music en Xbox Video. JJ heeft het vandaag over Phil Spencer en de nieuwe aanpak van Xbox: gaan ze zich dan eindelijk volledig op de gamers richten? Wil jij weten hoe JJ denkt over deze plotselinge veranderingen binnen Microsoft en of dit volgens JJ een goede aanpak is? Kijk dan ‘Gamekings Extra: JJ over de nieuwe baas van Xbox’.

Sinds Spencer aan de slag is gegaan als hoofd van de Xbox-divisie zijn er direct veranderingen te zien. Het lijkt er namelijk op dat Microsoft de plan van aanpak heeft veranderd. Phil Spencer geeft in verschillende interviews namelijk aan dat de Xbox One gericht is op de gamers, maar dit leek bij de onthulling van de Xbox One helemaal niet het geval te zijn. Destijds werd de Xbox One meer gepresenteerd als een entertainmentsysteem waar je ook op kunt gamen. Wat JJ van deze veranderingen vindt binnen het Amerikaanse bedrijf, hoor je in ‘Gamekings Extra: JJ over de nieuwe baas van Xbox’.

Of de komst van Phil Spencer een positieve verandering is voor Xbox zal later blijken, want hiervoor zal hij zich eerst moeten bewijzen. Het is natuurlijk leuk en aardig dat hij de focus heel erg op het gamen legt, maar de man moet ook beschikken over leiderschapscapaciteiten. JJ heeft in ieder geval een uitgesproken mening over de veranderingen binnen de Xbox-divisie. Wil jij weten hoe JJ denkt over Phil Spencer en de veranderingen binnen Xbox? Check dan deze ‘Gamekings Extra: JJ over de nieuwe baas van Xbox’.

 

Gamekings Extra: JJ over de nieuwe baas van Xbox

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch