Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: JJ leest de krant

Gamekings Redactie 28/03/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Tijd voor een nieuwe editie van “JJ leest de krant”! Terwijl het eindelijk een keer doodstil is op de redactie, is JJ in de krant een artikel tegengekomen waar hij het nodige over te zeggen heeft. Je ziet het allemaal, exclusief in deze Gamekings extra: JJ leest de krant!

Afgelopen weekend – voor degenen die vandaag wel moeten werken – is JJ een artikel tegengekomen met de kop: “Legerbaas: rekruten zijn softer door gamen.” Door de aanwezigheid van de modernste apparaatjes zouden jongeren namelijk steeds minder bezig zijn met fysieke activiteiten, zoals het klimmen in bomen. In het artikel zelf komt JJ echter geen zin tegen waarin games de schuld krijgen. Daardoor vond hij het een goed moment om het te hebben over misleidende titels in krantenberichten.

Ben jij het ook niet eens met de titel van het krantenbericht, of ben je benieuwd wat JJ er over te zeggen heeft? Check  dan snel deze Gamekings Extra: JJ leest de krant en discusGamekings Extra: JJ leest de krantsieer erop los in de comments!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch