Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: JJ is in de war door Gran Turismo 6

Gamekings Redactie 14/05/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het komt niet veel voor maar JJ is deze week helemaal niet boos. Nu is het ook wel zo dat er altijd voor een aankomend groot event (de E3 komt er bijna aan!) radiostilte is en dus weinig gebeurt waar JJ zich flink pissig om kan maken. Het is inmiddels geen geheim meer dat er morgen iets rondom Gran Turismo wordt aangekondigd. Gran Turismo 6? Wat natuurlijk goed nieuws zou zijn. Maar JJ is in de war door Gran Turismo 6, want het gerucht gaat dat dit nieuwe deel van de altijd klinische en oogstrelende racegame uit zou komen op de PlayStation 3. Dat begrijpt JJ niet. Gran Turismo 6 is volgens hem namelijk een systemseller.

Gran Turismo is een serie van racegames die ontwikkeld worden voor de PlayStation. Polyphony Digital ontwikkelt deze games en Sony geeft ze uit. Het allereerste deel stamt alweer uit 1998 en kwam toentertijd uit voor de PlayStation (PS1). Gran Turismo 6 wordt alweer het veertiende deel uit de serie, als je alle versies meerekent (GT Concept 2001, Prologue versies, et cetera). Normaal gesproken kwam elk groot deel uit op een nieuwe PlayStation (met uitzonderingen daargelaten zoals Gran Turismo 2, welke net als deel 1 op de PlayStation uitkwam) en dat was voor veel mensen dan ook de reden een nieuwe PlayStation te kopen. Je wil natuurlijk de grootst mogelijke autoporno meemaken op een splinternieuwe console.

We zullen morgen dus moeten afwachten en zien wat de plannen zijn van Kazunori Yamauchi, de bedenker van Gran Turismo, maar JJ wilde zijn zorgen even met je delen.

JJ is in de war door Gran Turismo 6

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch