Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: JJ is een beetje boos over de E3 2014

Gamekings Redactie 19/05/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Normaal ben je van JJ gewend dat hij boos is als hij in een Gamekings Extra item voorbij komt. Vandaag is hij niet zo boos als normaal, maar baalt hij wel van een aantal dingen die te maken hebben met de aankomende E3 in Los Angeles. Deze intens grote en belangrijke gamebeurs staat namelijk voor de deur. JJ zelf gaat niet mee, maar hij zal samen met Skate zorgen voor gruwelijk vette items vanuit onze eigen studio in Amsterdam. JJ is dus een beetje boos over een aantal dingen, ben je benieuwd waarover? Kijk dan snel deze “Gamekings Extra: JJ is een beetje boos over de E3 2014”.

Het is je wellicht al opgevallen, dit jaar wordt er meer aangekondigd vlak voor de E3 dan ooit tevoren. Dit is natuurlijk heel erg tof, omdat we nu al een aantal hele vette games kunnen gaan verwachten vanuit Los Angeles dit jaar. Denk bijvoorbeeld aan het vijfde deel van Halo, met de ondertitel Guardians. Ook is Far Cry 4 al aangekondigd, en Xbox heeft al aangekondigd Xbox Live Games with Gold in juni te starten voor de Xbox One. Voorheen zouden dit nieuwtjes zijn die tot op het laatste moment bewaard werden om aan te kondigen tijdens de beurs zelf. Dit jaar zijn er echter al veel van dit soort dingen vrijgegeven en JJ heeft er gemengde gevoelens over. Hij vertelt hier hoe hij uitkijkt naar deze E3 2014, ondanks de vroege spoilers.

Dat de E3 2014 bijna voor de deur staat is niet onbekend natuurlijk. Hoe de mannen van Gamekings erover denken, is ook grotendeels bekend. Misschien verandert JJ jouw blik wel op deze E3, of misschien juist niet. Hoe erg kijk jij uit naar deze E3? Laat het ons weten in de comments. Vergeet alleen niet eerst deze “Gamekings Extra: JJ is een beetje boos over de E3 2014” te checken.

Gamekings Extra: JJ is een beetje boos over de E3

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch