Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: JJ is boos over de communicatie van Microsoft

Gamekings Redactie 27/08/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

JJ is net terug van vakantie en heeft het gamenieuws van de afgelopen week meegekregen. Tijdens de Gamescom kwam er natuurlijk erg veel nieuws naar buiten en was het de laatste kans voor Sony en Microsoft om nog groots uit te pakken. Na het nieuws over de vertraging van de Xbox One in verschillende landen, zou je zeggen dat Microsoft deze negativiteit wil verzachten. Het gerucht gaat nu rond dat de Xbox One in november onder andere in Amerika gaat verschijnen, maar er is hier op de Gamescom niks over bekend gemaakt. Wat JJ precies te zeggen heeft over Microsoft zie je in deze ‘Gamekings Extra: JJ is boos over de communicatie van Microsoft’.

Binnenkort komt er een ‘De Kwestie’ over Sony en Microsoft, waarin er meer verteld wordt over de huidige stand van zaken. Naast de communicatie van Microsoft is JJ ook boos over het feit dat hij gisteren de Japanse game Killer is Dead moest spelen. Hierdoor kon hij geen voetbalwedstrijden kijken van Chelsea, Manchester en Real Madrid. Hij heeft ook nog zijn laptop gesloopt, maar dat terzijde.

Dennis heeft laatst op twitter gezegd dat hij zijn baard eraf zou scheren wanneer hij een goed bod zou krijgen. De aanbiedingen vlogen om zijn oren en mensen op Twitter boden geld, kratten bier en worsten. Tot nu toe staat het hoogste bod op 130 euro, maar dat is nog te weinig. Heb jij nog geld over of een hele rijke oom? Dan kun jij er misschien voor zorgen dat de baard van Dennis eraf gaat!

Gamekings Extra: JJ is boos over de communicatie van Microsoft

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch