Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: JJ heeft een cadeau gekregen

Gamekings Redactie 26/06/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het komt niet vaak voor dat iemand trots binnen komt wandelen met een vuilniszak. Toch gebeurde dat vandaag wel, want JJ heeft een cadeau gekregen namelijk. Het zat dan wel in een vuilniszak, maar zo zie je wel dat het uiterlijk niets zegt over de inhoud. Maar wat zit er in die vuilniszak van JJ?

Als JJ een cadeau krijgt, dan hoor je hem daar zelden over opscheppen. Het belooft dan ook een bijzonder cadeau te zijn. Om aasgieren als Nino en Vasco te weren, staat er dan ook in grote letters op dat er van af gebleven moet worden, omdat het van JJ is. Natuurlijk gaat JJ niet alleen maar opscheppen over zijn ontvangen cadeau. Het is voor JJ meteen een middel om aan te haken op de console wars. De Gamescom komt er namelijk alweer aan en dat betekent dat de stroom aan informatie en roddels in een stroomversnelling zit. Zo zou Microsoft met een aantal nieuwe exclusives komen voor de Xbox One. Titels als Crackdown passeren dan ook de revue. Zou Sony daar een reactie op hebben? Het gerucht gaat dat Sony nieuwe titels voor de PlayStation Vita zal onthullen, maar staat dat gelijk aan de exclusives voor de Xbox One? JJ vindt er zo het zijne van en gaat je meenemen in zijn visie op de console wars.

Belangrijker is dat JJ een cadeau moet uitpakken. Wat zal er in zijn vuilniszak zitten? En mag je het nog een vuilniszak noemen als er totaal geen vuilnis in die zak zit?

Gamekings Extra: JJ krijgt een cadeau

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch