Menu Premium
Loading...

Gamekings Extra: JJ doet mee aan de Gran Turismo 6 GT Academy

Gamekings Redactie 02/07/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Er zijn twee nieuwtjes die JJ vandaag bezighouden. Dit zijn de demo van Gran Turismo 6 en de opmerkingen van Mark Kern over World of Warcraft. Zelf is hij natuurlijk een expert in Gran Turismo, dus JJ doet mee aan de Gran Turismo 6 GT Academy. Hij is echter minder gespecialiseerd in World of Warcraft en schakelt daarom professionele hulp in in de vorm van Nino.

Vandaag is de Gran Turismo 6 demo verschenen. JJ heeft hem, als liefhebber van de autosport, direct gedownload en aangeslingerd. Hij rijdt meteen een paar rondjes en probeert de beste tijd neer te zetten. Deze demo is er niet alleen zodat jij kunt checken hoe vet de nieuwe Gran Turismo wordt, ook kun je hiermee je tijden neerzetten voor de GT Academy. Over de GT Academy gaat JJ ook nog even los. Zeker na het zien van de 24 uur van Le Mans die 22 en 23 juni plaatsvond, wil hij even kwijt hoe tof het initiatief van de GT Academy is.

In ander nieuws heeft Mark Kern gezegd dat World of Warcraft, de grootste MMO ter wereld, het MMO-genre heeft gekillt. JJ is zelf geen expert in MMO’s en schakelt daarom de hulp in van World of Warcraft speler Nino om zijn ongezoute mening te vragen over deze opmerkingen van Mark Kern. Zijn deze opmerkingen terecht of is de beste man simpelweg op zoek naar goedkope publiciteit voor zijn nieuwe project? Nino speelt de game al jaren en weet daarom hoe de community denkt over de uitspraken van meneer Kern. Daarnaast weet JJ precies hoe de industrie in elkaar steekt en geeft hij zijn kijk op dit hele verhaal.

Gamekings Extra: JJ doet mee aan de Gran Turismo 6 GT Academy

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch